Prechod na navigáciu vodorovná Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu

Elektronická úradná tabuľa

Komunálne voľby 2018

i_5180169.png

  Komunálne voľby 2018 dňa 10.11.2018 Počet obyvateľov ku dňu vyhlásenia volieb - 327
Volebný obvod č.1
Počet volených poslancov - 5
Úväzok starostu na nasledujúce volebné obdo ...viac...

Zverejnené 14.8.2018 -js-
Aktualizované: 20.9.2018 -js-


 

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov
V zmysle ustanovenia § 60 ods. 1 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon o ochrane osobných údajov“) ...viac...

Zverejnené 14.5.2018 -js-


 

Veľký Slivník dotazník štandardov kvality

Zverejnené 28.2.2018 -js-


 

Návrh VZN

Zverejnené 27.11.2017 -js-
Aktualizované: 6.12.2017


 
Súbor na stiahnutie Návrh VZN.pdf Návrh VZN.pdf (271.8 kB)

Návrh rozpočtu na roky 2018 - 2020

Zverejnené 27.11.2017 -js-


 

Obec a podujatia na fotkách

dnes je: 24.9.2018

meniny má: Ľuboš, Ľubor


webygroup

Výzva na predkladananie ponúk na detské ihrisko

,,Oddychová zóna pre deti"

Komunálne voľby 2018

  Komunálne voľby 2018 dňa 10.11.2018 Počet obyvateľov ku dňu vyhlásenia volieb - 327 Volebný obvod č.1 Počet volených poslancov - 5 Úväzok starostu na nasledujúce volebné obdobie 100% Vzory kandidátnych listín nájdete na stranke ministerstva vnútra https://www.minv.sk/?volby-oso2018 Zapisovateľ miestnej volebnej komisie: Anna Kme

Tiesňové volanie 112

Ako volať 112

Výzva na predkladanie cenových ponúk pre zákazku ,,Viacúčelové ihrisko v obci Veľký Slivník"

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Aktuálny cestovný poriadok SAD

Vážení obyvatelia, od 10.12.2017 sú zmeny v cestovnom poriadku autobusových spojov SAD: Popis zmien linka 707437 úprava jazdy v priebehu spojov č.39,45,14,44 linka 707438 úprava jazdy v priebehu spojov č. 9,19,46,18,14,20 linka 708453 úprava jazdy v priebehu spojov č.2 Konkrétne časy si môžete pozrieť v prílohách.

Veľký Slivník dotazník štandardov kvality

Veľký Slivník dotazník štandardov kvality

UPOZORNENIE

Dôležitý oznam

Návrh VZN

Návrh rozpočtu na roky 2018 - 2020

Návrh rozpočtu na roky 2018 - 2020


Úvodná stránka