Prechod na navigáciu vodorovná Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Voľby do Európskeho parlamentu

183-veu.png


Voľby do Európskeho parlamentu 2019 / Elections to the European Parliament 2019
 
Predseda Národnej rady Slovenskej republiky rozhodnutím č. 28/2019 Z. z. vyhlásil
voľby do ...viac...

Súbor na stiahnutie Kandidati.pdf Kandidati.pdf (116 kB)

Zverejnené 4.4.2019 -js-


 

Zápis do MŠ Veľký Slivník

poster_MS.jpg

Zverejnené 6.3.2019 -js-


 

Úroveň vytriedenia odpadov za rok 2018

Vážení obyvatelia,
v prvom rade Vám chcem poďakovať za zodpovedné triedenie odpadov za uplynulý rok. Vďaka tejto usilovnosti a zodpovednosti sme sa dostali na číslo vytriedenia 34 % čo je super ...viac...

Zverejnené 25.2.2019 -js-


 

Dotazník štandardov kvality - voda

Zverejnené 25.2.2019 -js-
Aktualizované: 27.2.2019 -js-


 

Detské ihrisko v obci Veľký Slivník

Detské ihrisko v obci Veľký Slivník  
Detské ihrisko v našej obci bolo zriadené na priestranstve pri starej škole v novembri 2018. Realizáciu ihriska nám umožnil Úrad vlády SR, ktorý obci po ...viac...

Zverejnené 28.12.2018 -js-


 

Zmena cestovného poriadku SAD

Zverejnené 3.12.2018 -js-


 

Návrh rozpočtu na roky 2019-2021

Zverejnené 30.11.2018 -js-


 

Oprava fasády kultúrneho domu

IMG_20180913_080448.jpg

Spolufinancovanie opravy formou dotácie Prešovského samosprávneho kraja

V septembri 2018 sme realizovali úpravu fasády kultúrneho domu so spolufinancovaním dotácie z PSK vo výške 500 €. ...viac...

Zverejnené 1.10.2018 -js-


 

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov
V zmysle ustanovenia § 60 ods. 1 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon o ochrane osobných údajov“) ...viac...

Zverejnené 14.5.2018 -js-


 

Návrh VZN

Súbor na stiahnutie Návrh VZN.pdf Návrh VZN.pdf (271.8 kB)

Zverejnené 27.11.2017 -js-
Aktualizované: 6.12.2017


 

Obec a podujatia na fotkách

dnes je: 21.5.2019

meniny má: Zina


webygroup

Zásady odmeňovania poslancov obecného zastupiteľstva

Verejná vyhláška - stavebné konanie chodník

Verejná vyhláška - stavebné konanie chodník

Návrh Záverečného účtu za rok 2018

Návrh Záverečného účtu za rok 2018

Ochrana lesov a prírody pred požiarmi

Ochrana lesov a prírody pred požiarmi

21.marca "Ponožková výzva" Svetový deň Downovho syndrónu

21.marca "Ponožková výzva" Svetový deň Downovho syndrónu

Rokovací poriadok obecného zastupiteľstva

Verejná vyhláška Poľovného revíru BUČINA

Verejná vyhláška Poľovného revíru BUČINA

Voľby do Európskeho parlamentu

Voľby do Európskeho parlamentu

Tanečný kurz Latino Lady

Tanečný kurz Latino Lady

Súhrnná správa o zníženie energetickej náročnosti MŠ

Verejná vyhláška chodník v obci Veľký Slivník

Harmonogram vývozu odpadov na rok 2019

Harmonogram vývozu odpadov na rok 2019

Súhrnná správa viacúčelové ihrisko

1. Zasadnutie OcZ

POZVÁNKA

Registrácia chovov s jednou ošípanou na domácu spotrebu - info pre chovateľov

Súhrnná správa ,,Oddychová zóna'

Zápis do MŠ Veľký Slivník

Zápis do MŠ Veľký Slivník

Oznam pre rodičov detí MŠ

Oznam pre rodičov detí MŠ

Výzva na predkladananie ponúk na detské ihrisko

,,Oddychová zóna pre deti"

Úroveň vytriedenia odpadov za rok 2018

Úroveň vytriedenia odpadov za rok 2018

Zmena cestovného poriadku SAD

Cestovný poriadok SAD - Zmena

Dotazník štandardov kvality - voda

Dotazník štandardov kvality - voda

Tiesňové volanie 112

Ako volať 112

Detské ihrisko

Detské ihrisko

Aktuálny cestovný poriadok SAD

Vážení obyvatelia, od 10.12.2017 sú zmeny v cestovnom poriadku autobusových spojov SAD: Popis zmien linka 707437 úprava jazdy v priebehu spojov č.39,45,14,44 linka 707438 úprava jazdy v priebehu spojov č. 9,19,46,18,14,20 linka 708453 úprava jazdy v priebehu spojov č.2 Konkrétne časy si môžete pozrieť v prílohách.

Zmena cestovného poriadku SAD

Zmena cestovného poriadku SAD

UPOZORNENIE

Dôležitý oznam

Návrh rozpočtu na roky 2019-2021

Návrh rozpočtu

Dotácia PSK

Oprava fasády kultúrneho domu

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Návrh VZN

Návrh rozpočtu na roky 2018 - 2020

Návrh rozpočtu na roky 2018 - 2020


Úvodná stránka